Hesabınızı ve ilişkili tüm verilerinizi silmek istiyorsanız aşağıdaki formu doldurun. Talebiniz iletildiğinde, hesabınız 3 iş günü içinde kalıcı olarak silinir.
Bu işlem geri alınamaz. Tüm verileriniz silinecektir.